Állampapír-nyereményjátékot hirdet a Magyar Államkincstár

Állampapír-vásárlásért és számlanyitásért is állampapírra váltható utalványt nyerhetnek a Magyar Államkincstár (Kincstár) ügyfelei. Az akcióban 50 darab 50 ezer és 25 darab 100 ezer forintos állampapírvásárlásra fordítható utalványt sorsolnak ki.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik új értékpapírszámlát, vagy gyermeküknek Start-számlát nyitnak Ügyfélkapun keresztül a Kincstárnál, és azon legalább 100 ezer forintért vásárolnak állampapírt, illetve a meglévő számlájukon ugyanennyit fektetnek állampapírba március 31-ig.
    Az állampapír-vásárlók között 50 darab 50 ezer forintos utalványt, új számla nyitásával egybekötött állampapír-vásárlásért 25 darab 100 ezer forintos, a Kincstárban állampapír vásárlására fordítható utalványt sorsolnak ki. A két nyereményjátékra egyszerre is lehet jelentkezni.
    A közlemény szerint a nyereményjátékkal a lakossági állampapír-vásárlás előnyeit szeretnék megismertetni a megtakarításukat befektetni szándékozó ügyfelekkel. A Kincstár ehhez kényelmi szolgáltatásokat és kedvező feltételeket biztosít. A számlavezetés díjmentes, az online szolgáltatások kényelmes és biztonságos kezelést tesznek lehetővé - írták.
    Hozzátették, hogy a Kincstár piacvezetőnek számít az online állampapír értékesítésben, továbbá a személyes megjelenés nélküli, Ügyfélkapun keresztüli értékpapír-számlanyitásban is élen jár. A lakosság kezében lévő aktuális állampapír-állomány 35 százalékát kezelik, vagyis több mint 3500 milliárd forintnyit. Ezen felül a családok már majdnem 273 ezer gyermek részére nyitottak Start-számlát, amelyen összesen 153 milliárd forint értékű Babakötvényt birtokolnak.
    A állampapír-nyereményjátékra a részvételi szándékot az Ügyfélkapun keresztül kell jelezni. További részletek a Kincstár weboldalán olvashatók.  

Hirdetés átugrása →