Ilyen lesz az új Ford

A legújabb Mustang ihlette a Ford új, tisztán elektromos hajtású, több mint 480 kilométer hatótávolságú, nagy teljesítményű terepjáróját, ami 2020-ban érkezik.

A Ford közzé tette az első beharangozó fotót az új Mustang által inspirált terepjárójáról. Ez az első új modell, amin a kifejezetten elektromos autók fejlesztésére felállított Ford Team Edison csoport dolgozott.

 

A Ford Team Edison globális termékfejlesztési igazgatója Darren Palmer, és a lelkes, sokoldalú csapat most költözött be új irodaházába Detroit belvárosában. A Ford arra ösztönzi ezeket a szakembereket, hogy egészen szokatlan, innovatív megközelítéssel fejlesszenek elektromos hajtású járműveket az exponenciális ütemben bővülő piacra.

 

A vállalat azt várja a csapat tagjaitól, hogy lendületesen dolgozzanak, és hogy az általános problémákat ugyanúgy gyorsan és közösen oldják meg, mint az egyes piacokon jelentkező egyedi kihívásokat – éppen ezért a Team Edison munkatársai a “legkevésbé sem vonalas gondolkodásúak”, és minden ötletet több nézőpontból is megvizsgálnak. A csapat a prototípusok fejlesztéséhez is friss szemlélettel fogott hozzá – amire jó példa az olyan anyagok használata, mint a kartonpapír –, és ez a hozzáállás biztosítja azt a rugalmasságot és merészséget, ami igazán intuitív és innovatív tervek születéséhez vezethet.

 

A Ford új Mustang modellje által inspirált, tisztán elektromos hajtású, nagy teljesítményű és több mint 480 kilométer hatótávolságú terepjárója 2020-ban érkezik. A Ford 11 milliárd dollárt fektet be abba, hogy 2022-ig 40 tagúra növelje elektromos hajtású járműveinek globális kínálatát, amiben 16 tisztán elektromos hajtású modell szerepel majd.

 

Hirdetés átugrása →