Nagyot újított a SEAT

A SEAT bejelentette a CUPRA, a saját identitással rendelkező márka indulását. Ezzel egyidejűleg leleplezték az új márka első modelljét, a CUPRA Atecát.

 

 

Mostantól a CUPRA, ami mindig a SEAT sportosságának tökéletes kifejeződése volt, az egész világon meghódíthatja az autózás szerelmeseit. A CUPRA ugyanis az egyediséget, a kifinomultságot és a teljesítményt jeleníti meg. Az új márka egész Európában saját bemutató térrel rendelkezik majd a megközelítőleg 260, egyedileg kiválasztott SEAT márkakereskedésben.

 

Az új márka ugyanolyan módon lesz része a SEAT része mint más, teljes mértékben a tulajdonában lévő olyan cégek mint a SEAT Metropolis: Lab Barcelona. Ezzel a megoldással a vállalat változatosabbá teheti üzletpolitikáját, és olyan új modelleket tud kifejleszteni, amelyek jövedelmezőnek bizonyulhatnak, miközben tovább erősítik a vállalat pénzügyi helyzetét.

 

A SEAT az egyik leggyorsabban növekvő márka Európában, és jó helyzetben van a CUPRA beindításához. Mindezen túl a CUPRA átfogja majd az egész motorsport és verseny részleget, azt a területet, ami eddig a SEAT Sport keretein belül működött, így most ez a részleg is közvetlenül az új márkához tartozik majd.

 

A néhány hete bemutatott CUPRA emblémát a törzsi civilizációk élete ihlette, és tükrözi az új márka értékeit: a szenvedélyt, a precizitást, az eltökéltséget és a bátorságot.

 

Wayne Griffith, a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy "szándékunk a CUPRA márkával az, hogy az elkövetkezendő 4-5 évben kétszeresére növeljük az értékesített autók számát a négy fő pillérre alapozott üzleti modellben: terjesztés, partnerség, versenysport és termék.”

 

Erős partnerség

 

A CUPRA partneri kapcsolatot épített ki olyan kis stúdiókkal és műhelyekkel - mint az L.G.R, a TRAKATAN és a FABIKE - amelyek professzionális módon, kis sorozatban gyártott exkluzív termékeket fognak a piacra bevezetni.

 

Mindezek mellett a CUPRA a DAINESE és a NINCO cégekkel, és más márkákkal is együttműködik.

Hirdetés átugrása →