A hatékony YouTube-kampányok titkai

A legújabb videós trendekről tanulhatnak az érdeklődők a Google Magyarország szakembereitől. A workshop résztvevői egy 15 ezer forint értékű Google Ads hirdetési kuponnal is gazdagodnak.

Mit érdemes tudni a hazai YouTube-közönségről, milyen kampány lehet sikeres a videómegosztón, és hogyan lehet úgy reagálni a megváltozott fogyasztói igényekre, hogy közben a márkák hagyományos értékeit is megtartsák – többek között ezekről a témákról is szó lesz a Google és a Marketing&Media magazin által szervezett Video Academy workshopon.

 

A rendezvényen Boros Botond, a Google Magyarország marketingvezetője azt mutatja be, hogyan érdemes reagálni a megváltozott fogyasztói igényekre.

 

Kovács Péter, a YouTube hazai felelőse pedig Magyarországon először ismerteti a videómegosztó több mint 5000 kampányát elemző kutatás eredményeit. Az előadásból kiderül, hogy mi a sikeres YouTube kampány és kreatív titka, illetve hogy mi jellemző a hazai közönségre a legfrissebb, 2018-as kutatások alapján.

 

Az influencerekkel való hatékony együttműködésről beszél majd Varga-Szilágyi Zsolt (BugTV, PostForRent), majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében lehet még jobban elmélyülni a témában.

 

Az esemény része lesz egy kétórás videós workshop is, amelynek végeztével a résztvevők egy konkrét tervet állítanak össze saját márkájukra szabva, hogy mely csatornákon, milyen emberek számára, milyen videóstratégiát érdemes készíteniük, s hogy annak sikerességét milyen mérési és performansz indikátorok mentén érdemes megítélniük.

 

A Video Academy április 11-én, 14 órától kerül megrendezésre a Millenáris Campuson. A workshopról minden további információt megtalál ide kattintva, az esemény honlapján. Jelentkezését a linda.lazar@marketingmedia.hu címre is elküldheti.

Hirdetés átugrása →