Új blog segíti az ingatlantulajdonosokat

Húsvétra időzítette új blogjának megjelenését a BIG-HAUSE Kft. Az oldalon mostantól minden héten az ingatlanok üzemeltetésével és takarításával kapcsolatos egy-egy érdekes témát dolgoznak fel. Igyekeznek értékes információkkal szolgálni az ingatlantulajdonosoknak, létesítménygazdáknak, beszerzőknek, de a facility manager kollégák számára is.

A Facility/Property Management Blog célja, hogy elméleti áttekintést és gyakorlati tippeket nyújtson működésük egyszerűsítéséhez, jövedelmezőségük növeléséhez, a bérlői elégedettség fokozásához, de segíteni szándékozik abban is, hogy meg tudják fogalmazni a szolgáltató cégekkel szembeni elvárásaikat. A cikkeket kezdetben a cég saját szakértői írják, de a jövőben szívesen adnának helyt vendégírásoknak is.

Indításként nyolc bejegyzéssel jelentkeztek. Az írások foglalkoznak például a takarítási trendekkel, az ablaktisztítással, az épületfelügyeleti rendszerekkel, a kiszervezéssel, a professzionális takarítás szerepével a közösségi közlekedésben, vagy a tisztítórobotok jelenével és jövőjével.

Választ keresnek olyan kérdésekre is, hogy mi köze a „The Last of Us” filmsorozatnak a facility managementhez, létezik-e whisky gomba, hogyan befolyásolja a járóbetegellátás minősége a tisztaság-érzetet, van-e már öntisztító üvegtípus, milyen szerepe van a forgó lézernek a tisztítástechnológiában, vagy takarítanak-e a világűrben.

A blogot egy a facility management, ezen belül főként a műszaki üzemeltetés és a takarítás témakörébe tartozó érdekességeket tartalmazó „Tudta-e Ön, hogy…” oldal egészíti ki.

A BIG-HAUSE Facility Management Kft. (a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség tagja) több mint 20 éve az ingatlan-üzemeltetés, a kereskedelmi takarítás, valamint az építőipar megbízható hazai szereplője. Hisznek abban, hogy a siker kulcsát az elégedett ügyfelek jelentik, és keményen dolgoznak annak érdekében, hogy minden partnerük úgy érezze, hogy meghallják, megbecsülik, és gondoskodnak róla. A felsorolt területeken mélyreható szakértelemmel rendelkeznek, legyen az HVAC, pipere takarítás vagy valami más. Olyan testreszabott megoldásokat tudnak kínálni, amelyet más vállalatok talán nem.

Hirdetés átugrása →