A Pozitív Társadalmi és Környezeti Hatás Beépítése a Márkába

Az EU-s szabályozások és a klímaváltozással kapcsolatos trendek miatt egyre fontosabbá válik az üzleti fenntarthatóság megvalósítása a hazai KKV-k számára is. A vállalatoknak ma már nem csak az profitban mérhatő eredmények, hanem a környezetre és társadalomra való pozitív hatás (impact) terén is kell fejlődniük. Azok a vállalkozások, amelyek képesek hitelesen beépíteni márkájukba az impactjüket, nem csak a társadalomnak tesznek jót, hanem többek között növelhetik profitjukat és erősíthetik a vásárlói és munkavállalói lojalitást is.

Azonban sok vállalat számára komoly kihívást jelent kommunikálni a fenntarthatósági törekvéseiket vagy a társadalmi ügyekkel kapcsolatos projektjeiket. Sokszor attól tartanak, hogy megosztó vagy negatív visszajelzéseket kapnak és elvesztik vásárlóikat. Éppen ezért jött létre a Scale Impact új fejlesztési programja, melynek segítségével a magyarországi KKV-k is hitelesen, innovatívan és a kockázatokat átlátva tudják márkájukba és kommunikációjukba beépíteni pozitív környezeti és társadalmi hatásukat.

"Az Impact Kommunikációs Tanfolyam lehetőséget kínál a KKV-knak arra, hogy ne csak növekedjenek és fejlődjenek, hanem fenntartható és pozitív változást is teremtsenek a társadalomban." - mondta Lévai Gábor, a Scale Impact alapító-vezetője.

"Olyan eszközöket adunk a résztvevők kezébe, amelyek segítségével új célközönségeket érhetnek el, hatékonyabb márkákat és kampányokat hozhatnak létre, és nem utolsó sorban, az üzleti növekedésben és fenntarthatóságban is előrébb léphetnek." - mondta Jakab Luca, a képzés szakmai vezetője.

Jelentkezés:

Az Impact Kommunikációs Tanfolyam azoknak szól, akik már rendelkeznek ESG, CSR, nonprofitokat támogató, vagy egyéb környezetvédelmi vagy társadalmi ügyet érintő projekttel, vagy tervezik, hogy termékeikbe, szolgáltatásaikba és működési folyamataikba beleépítsék ezeket.

 

A részletes információkért és a jelentkezés lehetőségéért látogasson el a www.scaleimpact.hu/impact-kommunikacio/ oldalra. Itt két rövid kérdőív kitöltésével értékes visszajelzést kaphat vállalkozása jelenlegi impact kommunikációjának hatékonyságáról és jelentkezhet a fejlesztésre.

Hirdetés átugrása →