10. jubileumi Makro Konferencia a JVSZ szervezésében

A Joint Venture Szövetség idén 10. alkalommal szervezi meg jubileumi Makro Konferenciáját, mely 2021. október 13-án 9:30 órától kerül megrendezésre a Hilton Budapest Báltermében hibrid formában. 

A 10. éve megrendezésre kerülő jubileumi JVSZ Makro Konferencia mindenki számára kulcsfontosságú kérdésekre ad válaszokat az elmúlt másfél éves helyzet gazdasági hatásaira reflektálva. Az idei év elsősorban a globális gazdasági átrendeződésről, a pénzpiacok túlfűtöttségéről szólt, ennek tükrében a konferencia fő mondanivalója az elkerülhetetlen vállalkozási kockázat mibenléte és a minimalizálásában való iránymutatás. A gyorsan változó feltételek mellett a 35 éves Joint Venture Szövetség 2021-ben kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tagjainak, követőinek egy biztos hátteret és konferenciájával hasznos információt nyújtson, hiszen a vállalatoknak a fennmaradáshoz és a minél reálisabb jövőképhez elengedhetetlen a friss és megbízható információáramlás.

A legfontosabb kérdés jelenleg mindenki számára, hogy lesz -e fenntartható növekedés, hogy viselkednek a pénzpiacok, és milyen hatásuk lesz az inflációra. Emellett sok más izgalmas és kiemelten fontos makrogazdasági téma kerül terítékre magyar és nemzetközi elismert gazdasági szakértőktől.

Elsőként értesülhetnek a konferencia résztvevői a magyar gazdaság 2022-es terveiről Gion Gábortól, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkárától.

A fél napos konferencián szó lesz még a kétpólusú világgazdasághoz való alkalmazkodásról, ország kockázatokról a Berni unió szemével, a magyar euró bevezetés kulcsáról, a legfontosabb kockázati tényezőkről 2022-ben a versenyszféra szereplői számára, valamint fontos globális trendekről, az üzleti ciklus és a digitális élet hosszú́ távú́ következményeinek megkülönböztetéséről. A konferencia 7 fős elemzői kerekasztal-beszélgetésének fókusztémái: a világgazdaság, hazai szabályozó́ változások, árfolyamok, munkaerő helyzet, hitelezés.

Az eseményt idén rendhagyó módon hibrid formában rendezik meg, a személyes részvétel mellett lehetőséget biztosítanak a konferencia online követésére is. Regisztrálni személyes vagy online részvétellel az alábbi linken lehet október 11, hétfő 12 óráig: https://digitalisan.hu/regisztracios-link-jvsz-makro-konferencia/

A konferencia kiemelt támogatója: EXIM                                                                                                                                    Támogatók: Foxconn, Glósz és Társa Kft., Opten, Peugeot, Process Solutions, Salesianer Gruppe, Schneider Electric, VGD Hungary                                                                                                                          Együttműködő partnere: Hilton Budapest

Hirdetés átugrása →