Megdőlt minden rekord: rekord: ennyi konyhabútor még nem volt egyszerre egy rendezvényen!

Több mint száz összeállítás több mint ezer elemből – ezt a rekordot állították fel a szervezők az egyik legnagyobb hazai bútorforgalmazó, az RS Bútor bemutatótermeiben február 23-25. között megendezett 4 Helyszín Konyhabútor Kiállításon. A nem mindennapi rekordot immár hivatalosan is bejegyezték.

Immáron harmadik alkalommal rendezték meg a 4 Helyszín Konyhabútor Kiállítást. A 2022-ben debütáló eseményt eredetileg a COVID időszak hívta életre, hiszen így, a több bemutatóterem által biztosított nagyobb térben, nagyobb biztonsággal nézelődhetnek a látogatók. Az eseményen ez alkalommal is a magyar gyártású konyhabútorok színe-java és nemzetközi márkák biztosították a minőséget és a széles választékot. Mindemellett pedig egy új rekordot is felállítottak: összesen 103 konyhabútor kollekciót állítottak ki, amelyek összesen több mint ezer elemből lettek összeállítva.

„Igazán rendkívüli hétvégén vagyunk túl, tele sztárokkal, élményekkel, újdonságokkal, akciókkal, ez valóban a konyhabútorok ünnepe volt.

Büszkék vagyunk, hogy az ország legtöbb konyhabútort bemutató eseményének adhattunk helyszínt. Számtalan rekord megdőlt, a kiállított konyhák száma mellett a látogatószám és az elkészült 3D látványtervek is nagyban túlszárnyalták a várakozásainkat. Külön köszönöm a munkatársaimnak a professzionális helytállást, jövőre még több konyhával készülünk” - mondta el a hivatalosan is bejegyzett rekord kapcsán Pólya Ádám, az RS Bútor vezérigazgatója.

Az esemény-sorozat ráadásul idén először a budapesti és budaörsi helyszínek mellett kiegészült egy vidéki bemutatóteremmel is, a nyíregyházi MediaMarkt RS Konyhastúdió is bekapcsolódott ugyanis a rendezvénybe.

A kiállítás 13. kerületi fő helyszínén idén több hazai hírességgel – így például Rékasi Károllyal és fiával, Rékasi Zsigmonddal, Pikali Gerdával, Balogh Edinával, Kamarás Norberttel valamint Kármán Odette-tel - is találkozhatott a közönség.

 
Hirdetés átugrása →