Már óvodás koromban tudtam, hogy apukámmal és nagypapámmal fogok dolgozni

November 26-án második alkalommal rendezzük meg, az Utódlásra felkészülni! - Generációváltás a családi cégeknél konferenciát. Miként élik meg a generációváltás folyamatát a reménybeli átvevők? A Nextgen kerekasztalban találkozhatnak Schiller Márkkal is.

 

Délelőtt a bevezető előadások után külön-külön kerekasztalban szerepelnek a különböző generációk. Szó lesz az alapítók kulcsszerepéről, arról, hogy az új vezető belépése milyen változásokat jelent a szervezetben, és arról is, miként élik meg a generációváltás folyamatát a reménybeli átvevők. A Budapesti Gazdasági Egyetem és a K&K Magazin által szervezett konferencia az alapítóknak, a potenciális utódoknak és a családtagoknak is szól. Sorozatunkban bemutatjuk, azokat, akikkel majd a színpadon találkozhatnak.

Schiller Márk, Schiller Autócsalád

Autó volt a jele már óvodában is. Amikor kérdezték tőle, hogy mi szeretne lenni, ha majd nagy lesz azt mondta én bizony apukámmal és nagypapámmal fogok dolgozni. Ez így is lett. Bár más iparágakba is belekóstolt, de 2016 őszétől kezdődően már teljes állásban a Schiller cégcsoportnál dolgozik. Jelenleg ő a cégcsoport marketing vezetője és tudatosan készül arra, hogy egyszer majd ő vezeti az immár harmadik generációs családi céget. „Ha stratégiai döntésekről van szó, mindig hárman ülünk ott apámmal és a nagypapával.” 2020 közepétől egy új telephelyre költözünk, ami az ország egyik legnagyobb autókereskedelmi centruma lesz, 25 ezer négyzetméteren, Újpesten.  „Ez egy gigászi projekt, ami azért elviszi a fókuszt, csak utána kezdünk hivatalosan a családon belüli szerepekkel, alkotmánnyal foglalkozni. Ezt én ambícionálom leginkább, hogy ezt rakjuk rendbe.”

Konferenciát a BGE Budapest LAB, és a K&K Kis és Középvállalkozások magazinja szervezi.

Várjuk Önöket: Időpont: 2018. november 26.

További információ és regisztráció: www.utodlasrafelkeszulni.hu

Hirdetés átugrása →