Játékosan próbálhatjuk ki a vállalkozásépítést a cégépítőkkel

Hamarosan megjelenik az első magyar tervezésű, vállalkozásépítő, tehát kifejezetten üzleti jellegű stratégiai társasjáték a MiniCRM jóvoltából. A Cégépítők azoknak készült, akik szeretnék játékosan kipróbálni azt, milyen is lehet egy vállalkozást irányítani.

Október végén kerül a boltokba a 2-4 főre tervezett Cégépítők, az első vállalkozásépítő, magyar tervezésű, üzleti-stratégiai társasjáték. Alkotója a vloggerként is ismert Győri Zoltán társasjátéktervező. A játékosok számától és azok stratégiájától függően egy játék 30 perctől akár másfél óráig is tarthat.

„Ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverünk és egyéb fejlesztéseink mögött több mint 2000 kkv ügyfél ismerete áll. Az ő visszajelzéseikre épülő MiniCRM egy cégépítéshez használt stratégiai eszköz, amely megkönnyíti a működést és üzleti döntéshozatalt. Ezt a tudást szerettük volna átadni másoknak, így született meg a társasjáték gondolata. A társasok a reneszánszukat élik, hiszen játékos formában képesek tanítani és összekapcsolni a stratégiai gondolkodást a szórakozással" – eleveníti fel az előzményeket Rácz Csaba, a MiniCRM vezérigazgatója. Szerinte a Cégépítők társasjáték kimondottan alkalmas arra, hogy tét nélküli ízelítőt adjon abból, mivel is jár egy vállalkozás irányítása, menedzselése.

Ehhez Győri Zoltán több elemből felépülő, úgynevezett moduláris játékteret konstruált, amelyben minden játékos a saját cégét, profilját építi és azt próbálja hatékonyan működtetni. „Intuitív játékmenetre törekedtem, hiszen az elsődleges célközönség nem feltétlenül a haladó játékosok, hanem azok, akik a Gazdálkodj okosan után szeretnének valami komolyabbal játszani" – szögezi le a tervező. A „vállalkozz, taktikázz, győzz" elvére alapozott játék fő csapásiránya az, hogy miként tudják a játékosok a lehető legjobban felhasználni a rendelkezésükre álló erőforrásokat és milyen döntéseket tudnak hozni viszonylag rövid időn belül. Ezért a Cégépítők társasjáték azoknak is remek szórakozás, akik már tapasztaltabbak az üzleti életben.

„Azon túl, hogy szórakoztató, a Cégépítők társasjáték magában hordozza azokat az elemeket, amelyektől megszületik az üzleti hangulat, a játékos flow, a különleges képességekként feltűnő CRM-kártyákkal pedig még inkább jutalmazóvá válik a játék" – teszi hozzá Rácz Csaba. A vezérigazgató egyértelmű analógiát lát a speciális kártyák és a valódi CRM-rendszerek között, hiszen a MiniCRM az első perctől kezdve képes hozzájárulni a való életben egy vállalkozás tudatos, célirányos és módszeres felépítéséhez.

A Cégépítők társasjáték október végétől a KellerMayernél, a REGIO Játéknál, a Müller drogériákban, valamint a Játéknetnél kapható.

Hirdetés átugrása →