Ez a legjobb kereskedési felület

A KBC Securities WebBroker kereskedési platformja nyerte a Budapest Értéktőzsde legjobb hazai kereskedési felületének járó díjat.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a nagyközönség dönthette el, melyik platform bizonyult a 2018-as év legjobb kereskedési felületének. Az ügyfelek visszajelzése alapján 2018-ban – több hazai befektetési bankot és szolgáltatót megelőzve –, a KBC Securities WebBroker kereskedési platformja nyerte a Budapest Értéktőzsde legjobb hazai kereskedési felületének járó díjat.

 

A díjkiosztó gálán az első helyért járó díjat Herczku György, a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója vette át. A díj átvétele után a következőket mondta: „A most díjazott kereskedési platformot jelenleg havonta több ezer ügyfél használja, és legalább 15 milliárd forintnyi forgalmat bonyolít ezen keresztül. Ez a díj megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk és hogy folytatnunk kell a folyamatosan változó ügyféligények kielégítését lehetővé tevő fejlesztéseket. Így 2019 első negyedévében érkezik a felület első jelentős kiegészítése, a WebBroker Pro, ami a profi és gyors kereskedéshez kínál felhasználóbarát megoldást. A díj újfent bizonyítja, hogy a KBC referencia, példaértékű minden fő piacán, így itthon, Magyarországon is.”

Hirdetés átugrása →