Fókuszban a versenyképesség

Szeptember 15-én Fókuszban a fejlesztés és a versenyképesség címmel rendezi következő konferenciáját a HG Media. Az eseményt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyitja meg.

A résztvevők választ kaphatnak az uniós pályázatokkal és a pénzintézetek által kínált lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseikre. Szó lesz a következő hónapokban várható pályázati kiírásokról, az elérhető keretösszegekről, az adminisztrációs újdonságokról, a Széchenyi Kártya Program eddigi tapasztalatairól. A konferencia áttekintést nyújt a közbeszerzési piacon nyíló lehetőségekről, de terítékre kerül a munkaerőhiány és az infokommunikációs fejlesztéseket ösztönző vállalati digitális lépéskényszer, valamint a hazai startupok helyzete is.

 

Részletes program és jelentkezés: konferencia.hgmedia.hu

 

Előadóink lesznek többek között: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára, miniszterhelyettes – Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója – Dr. Bársony Farkas, az Amerikai Kereskedelmi Kamara elnöke, a GE Hungary ügyvezető igazgatója – Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke – Dr. Csányi István, a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára – Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Hirdetés átugrása →