Biztonságos digitális szerződéskötés

Sok cég ugyan online számláz, de a szerződések, elszámolások nyomon követésénél visszatér az offline világba. A TrustChain nekik jelenthet megoldást a digitális szerződéskötő platformjával. 

A TrustChain Platform használatával a kis-, közép- és nagy-
 vállalatok gyorsan, biztonságosan, a szerződés létrehozásától a záró elszámolásig digitálisan tudják megvalósítani az egymás közötti partnerazonosítás, szerződéskötés és kapcsolódó pénzügyi elszámolás folyamatát. Ehhez a TrustChain automatizált ügyfél-azonosítási, szerződéskötési és kereskedelem-finanszírozási szolgáltatásokat nyújt. Ismerős formában, ugyanakkor hiteles és jogilag biztonságos módon helyezték online környezetbe a cégek között meglévő papíralapú folyamatokat. Ezáltal lényegesen csökkenthető az adminisztratív és jogi rutinfeladatokra szánt idő. Emellett az egyszerűen, online megszerezhető minősített elektronikus aláírás által biztonságot is kapnak a rajtunk keresztül kereskedők.

Nem kell a papír

A platform egyaránt képes kiszolgálni a kis-, a közepes és nagyvállalatok ilyen irányú igényeit. Használatával a jövendő üzleti partner beazonosítása, a szerződéskötés és az elszámolás egyaránt digitális felületen bonyolódhat, kiváltva a szerződéskötések eddig jellemzően papír alapú folyamatait is. A TrustChain felhasználók a szerződéseket és a dokumentumokat közös online platformon hozzák létre, vagy töltik fel, és a mobiltelefonjukon írják alá.

Cikkünk teljes terjedelmében a K&K Magazin júniusi számában jelenik meg. Keresse a nagyobb újságosoknál, vagy fizessen elő! Ha kérdése van, írjon nekünk!

 

Hirdetés átugrása →