Erősen kezdte az évet a K&H

20. alkalommal hirdették ki a világ legjobb pénzügyi szolgáltatóit, ahol a K&H elnyerte a Global Finance pénzügyi magazin által odaítélt „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon (Best Trade Finance Provider in Hungary) díjat.

Huszadik alkalommal hirdette ki a Global Finance magazin a legjobb pénzügyi szolgáltatók rangsorát, ahol a K&H – 2010, 2011, 2016, 2017, 2018 és 2019 után – idén ismét elnyerte a „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon” elismerést. A Frankfurtban megtartott nemzetközi díjátadón Joseph D. Giarraputo, a magazin főszerkesztője kiemelte, hogy a kereskedelemfinanszírozás az új technológiák gyakorlati alkalmazásának köszönhetően hatalmas fejlődés előtt áll. A mostani nyertesek pedig ezeknek az új lehetőségeknek a fejlesztésében és alkalmazásában egyaránt vezető szerepet játszanak.  

 

„Az elismerés a hazai vállalatok számára nyújtott rövid lejáratú kereskedelem finanszírozás és bankgarancia, faktoring, illetve közép- és hosszú lejáratú exportfinanszírozás esetében a tranzakciók volumene, a globális jelenlét, az ügyfélkiszolgálás minősége és a versenyképes árazásnak köszönhető. Mindemelett kiemelt szerepet játszott az innovatív technológiák alkalmazása, ami egybecseng azzal a digitális fejlesztési folyamattal, amely az elmúlt évet meghatározta számunkra. Különös hangsúlyt fektetve belső folyamataink terén az automatizálási törekvésekre és robot technológiára” – mondta el Patrick Van Overloop, a K&H Üzleti ügyfelek divízió vezetője a nemzetközi elismerés kapcsán.

 

A nyerteseket a Global Finance magazin szerkesztőbizottsága iparági elemzők, vállalatvezetők és technológiai szakértők bevonásával választja ki. Magyarország mellett a KBC csoport vállalata Belgiumban, Csehországban, Szlovákiában és Bulgáriában is elnyerte a Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank elismerést, ami nagyban segíti a cégek számára nyújtott globális szolgáltatások minőségének fejlesztését. 

(forrás: K&K Magazin)

Hirdetés átugrása →