Tanuljon ingyen

Október 30-ig jelentkezhetnek, és ingyen kipróbálhatják a hazai induló energetikai vállalkozások, kkv-k az InNow projekt online oktatási platformját, ami abban segít nekik, hogy sikeresen lépjenek piacra, illetve eredményesen alakítsanak ki üzleti kapcsolatokat nagyvállalatokkal.

Az angol nyelvű, öt modulból álló tananyagot feldolgozó képzés során a jelentkezők bővíthetik jogi, pénzügyi, befektetési ismereteiket, segítséget kaphatnak a szervezet-és üzletfejlesztési terveik megvalósításához, valamint prezentációs képességeiket, készségeiket is fejleszthetik. Emellett a jelentkezőknek lehetőségük van személyesen foglalható online konzultációkon is részt venniük.

A neves előadók, oktatók részvételével induló online oktatási projekt a tiszta technológiát érintő fejlesztésekre fókuszáló, a lengyel, a szlovák, a magyar, a horvát és a szlovén piacot megcélzó, hároméves InNow Business Support Program részeként valósul meg. Az InNow kezdeményezés a Startup Campus Inkubator, a Debreceni Egyetem, a szlovén ABC Accelerator, a horvát Optimizacija, és a szlovák Civitta közreműködésével, illetve a lengyel InnoEnergy Central Europe vezetésével jött létre. A képzés pénzügyi hátterét az Interreg Central Europe Program, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap, illetve társfinanszírozóként a Magyar Állam biztosítja.

Hirdetés átugrása →