Új hirdetési webshop indult kkv-knak

Minden kkv-marketinges és -cégvezető tudja, hogy a márkaépítés fontos. A DisplayNOW hirdetési webshop azért jött létre, hogy a cégek építhessék a márkájukat, és így értékesítésük is hatékonyabb, eredményesebb legyen.

A DisplayNOW.net egy speciális webshop, ahol egyszerűen, néhány kattintással vásárolhatók hirdetési kampányok. Az új platform a hazai prémiumkiadványok felületein kínál olyan hirdetési lehetőségeket, amelyek segítenek a cégeknek, hogy piacaikat bővítsék, termékeiket sikeresebben, nagyobb volumenben tudják értékesíteni.

Az országos márkaépítés lehetősége mellett a DisplayNOW azoknak a vállalkozásoknak is segít, akik elhelyezkedésük miatt, vagy egy alacsonyabb árrés mellett, szűkebb piacra értékesítenek.

A hirdetési csomagok között szűrni lehet az elérni kívánt területet lokáció kiválasztásával is. A hirdetési webshopban jelenleg negyven online médium több mint százötven hirdetési csomagja érhető el. Ez a szám folyamatosan bővül, a klasszikus displaymegoldásokon túl például podcastcsomagok és további egyedi hirdetési megoldások is elérhetők a platformon.

Márkaépítés nélkül nem elég hatékony az értékesítés

Egyre nő azoknak a cégeknek a száma, akik nem tudnak tovább növekedni az eddigi eszközeikkel, sokaknak megdrágult a hirdetések ára, vagy romlott azok hatékonysága. A hirdetési webshop azokat a sikeres hazai vállalkozásokat célozza meg, akik a már kipróbált Google- és Facebook-hirdetési eszközeiken túl további hirdetési megoldásokkal szeretnék bővíteni marketingeszköztárukat.

A segített konverziós Google Analytics adatok alátámasztják, hogy a displayhirdetés és az értékesítési hirdetés összességében jobban teljesít, mint ha csak értékesítési hirdetést futtatnánk, de ez logikus, hiszen 1+1 mindig több mint az 1+0.

A DisplayNOW.net radikálisan leegyszerűsítette a hirdetések vásárlását. Mélyebb online szakmai ismeretek nélkül is, néhány kattintással, akár ötvenezer forinttól lehet kampányt vásárolni prémiumkiadványok felületein. A zónaszintű célzás lehetőségének köszönhetően a hirdető pontosan tudni fogja, mikor és hol jelenik meg a hirdetése, kampánya látható lesz.

 

Ettől tart minden kkv-marketinges

Alig telik el hét, hogy ne lehetne hallani letiltott hirdetési fiókokról, oldalakról. Egyre többen gondolják úgy, hogy ha Donald Trump, az USA elnöke elveszthette a Facebook-oldalát, akkor velük is megtörténhet. Ezért akar egyre több cég több lábon állni hirdetési szempontból is, hogy több platform biztosítsa a bevételüket.

A DisplayNOW.net használata teljes kontrollt tesz a kkv-k kezébe. Az eredmények Google Analytics segítségével mérhetők, közvetlen UTM-paraméterezéssel, közvetetten segített konverziós adatokkal, vagy az organikus forgalmi adatokon keresztül, valamint akár URL-rövidítő használatával is.

A DisplayNOW felületén vásárolt kampányok statisztikája (Gemius-adatok) pedig már az indulás pillanatától elérhető és ellenőrizhető a felületen is, saját kampányaink eredményei egyszerűen értékelhetők és összehasonlíthatók lesznek.

 

Az új hirdetési webshop felfedezéséhez látogasson el a www.displaynow.net weboldalra. Hírlevélre feliratkozó hirdetőknek most extra 50 ezer forint értékű hirdetési felület jár ajándékba!

 
Hirdetés átugrása →