Jön, jön, jön! Utódlásra felkészülni!

Két év, a pandémia által kényszerített szünet után újra megrendezzük családi vállalkozásoknak szóló konferenciánkat. A  BGE Budapest LAB. és a K&K Magazin szervezésében. 2022 június 2án megrendezésre kerülő konferencián a téma, az utódlás, generációváltás aktuálisabb, mint valaha.

Nemcsak azért, mert az alapítók és a leendő utódok is újabb 2 évvel idősebbek lettek, hanem azért is, mert a pandémia sok esetben felgyorsítja az átadás folyamatát. Egyre több alapító gondolja úgy, a világ annyira gyorsan változik, hogy teljesen új megoldások kellenek, és ehhez gyakran új vezető(k) is.

Konferenciánkon sikeres generációváltó cégek osztják meg őszintén a tapasztalataikat, mellettük gyakorlott tanácsadók, kutatók a téma szakértői segítenek eligazodni az utódlási folyamat labirintusában.

Várunk minden olyan családi vállalkozást, amely szeretné megőrizni, gyarapítani a családi vagyont.

Április 4-ig még szuper early bird áron jelentkezhet.

Részletek: https://www.utodlasrafelkeszulni.hu/

Témáink:

  • Sikeres átadás sztorik – közvetlenül, őszintén a nehézségekről és a megoldásokról. Színpadon az alapítók nagy generációja és a Newgenek, akik már átvették a céget és a következő generáció, a nextgenek képviselői.
  • Hogyan tudjuk felkészíteni a cégünket, hogy az alapító tulajdonos napi munkája nélkül is hatékonyan és eredményesen működjön. Az 5+1 legfontosabb lépés.
  • Utódlás generációváltás a gyakorlatban. A legtipikusabb hibák, és miben tud segíteni a tanácsadó?
  • Hogyan tudjuk megőrizni és gyarapítani a családi vagyon?
  • Hogyan készülhetünk fel a generációváltás szervezetfejlesztési, kommunikációs és érzelmi kihívásaira.

Miért érdemes részt venni?

  • Mert egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható tudást szerezhet, mely megalapozza a sikeres utódlási folyamatot.
  • Mert sikeres generációváltó cégek osztják meg tapasztalataikat. Fókuszban az alapítók, a newgenek és a nextgenek.
  • Mert a legjobb szakemberektől tanulhat. A gyakorlatias és interaktív konferencia tudásbázisát az egyetemi és tanácsadói előadógárda garantálja.

Április 4-ig még extra early bird áron jelentkezhetnek

Hirdetés átugrása →