Jön.jön,jön: Utódlásra felkészülni 2.0

Idén novemberben második alkalommal rendezzük meg, az Utódlásra felkészülni! - Generációváltás a családi cégeknél konferenciát. A szervezők, a BGE Budapest LAB, és a K&K Kis és Középvállalkozások magazinja

Célunk továbbra is az, hogy egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható praktikus tudást adjunk, ami megalapozhatja a sikeres utódlás folyamatát. Gyakorlott tanácsadók, kutatók a téma szakértői segítenek eligazodni a generáció váltás labirintusában. Az alapító és átvevő együtt készülhet fel a generációváltás szervezetfejlesztési, üzleti, kommunikációs és érzelmi kihívásaira, a már sikeres generációváltó cégek tapasztalataiból tanulva.

Ami változatlan: Praktikus és interaktív megközelítés: Az előadások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a cégre, és a személyre szabott fejlődésre. Sikeres generációváltó cégek osztják meg őszintén a tapasztalataikat, az interaktív panelekben pedig a résztvevők – átadók és átvevők együtt – a saját cégük sikeres utódlása felé vezető lépéseken dolgozhatnak.

Friss információk és jelentkezés a honlapunkon: www.utodlasrafelkeszulni.hu

De sok újdonsággal is készülünk. 

Délelőtt: a bevezető előadásokat követően külön-külön kerekasztalban szerepelnek a különböző generációk. Egyeduralkodók tábornokok és nagykövetek – kulcsszerepben az alapítók. Az első bevetéstől a parancsnoki hídig. Milyen változást jelent az új vezető belépése a szervezetre?  Fókuszban az új generáció. Generációváltás belülről: NextGen kerekasztal Hogyan élik meg a generációváltás folyamatát a reménybeli átvevők?

Jövünk még emellett új, izgalmas és tanulságokban gazdag utódlási történetekkel.

Délután pedig új vizekre evezünk. Minden, ami kihívást jelenthet a családi vállalkozások életében. A brand építéstől, a marketingen, a digitalizáción keresztül az employer brandingig.

A délutáni szekciók a jövő olyan kulcsterületeit járják körül, melyek a családi cégek számára is kihívást jelentenek. Az előadások, beszélgetések a tipikusan problémás pontokra koncentrálnak, azok mélyebb megértésére, kínálnak lehetőséget. A hangsúly az interaktív tapasztalat megosztáson lesz.

Ajánljuk a konferenciát mindazoknak,

  • Akiket foglalkoztat a generáció váltás kérdése.
  • Akik el is kezdték a folyamatot.
  • Akiknél 10 éven belül esedékes lesz a generációváltás.
  • Akinek a legfontosabb, hogy megőrizzék és gyarapítsák a családi vagyont.
  • Akik szeretnének tanulni a sikeres generációváltó cégek tapasztalataiból.
  • Akik felismerték, hogy a jövő kihívásaira nem lehet a régi megoldásokkal válaszolni.

A konferenciát a BGE Budapest LAB, és a K&K Kis és Középvállalkozások magazinja szervezi. 

Várjuk Önöket Időpont: 2018. november 26.

Helyszín: Budapesti Gazdasági Egyetem Aula

Hirdetés átugrása →