Milliárdos családi vállalkozások

Ismerje meg a feltörekvő magyar középvállalkozások sikerének titkait. A K&K Kis és Középvállalkozások magazinja és az Alinea Kiadó gondozásában megjelent 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet című könyvünk. Önnek ajánljuk ha, ha kíváncsi a milliárdos családi vállalkozások történetére, tanulni szeretne a legsikeresebb cégek tapasztalataiból, meg akarja tudni, hogy csinálták ők, mik a siker receptjei.

A K&K magazin eddigi hatéves története során az volt a legfontosabb célunk, hogy bemutassuk az igazi sikertörténeteket. Akik elkezdték kicsiben és sok akadályon átverekedve magukat a saját erejükből lettek egy iparág vagy terület meghatározó szereplői. Hogy megmutassuk a sikeressé válás receptjeit, és a cégek mögött az alapítókat. Mert tudjuk: nincs jól működő, fejlődő gazdaság erős helyi középvállalkozások nélkül.

Az eddig eltelt hat év alatt sok érdekes és inspiráló magyar családi vállalkozás alapítóját és történetét ismertük meg. Közülük mutatunk be most félszázat az 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet! című könyvünkben.

Bár minden vállalkozás, minden család, minden történet más, egymás után olvasva az ő történeteiket, közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, melyek a siker receptjei. Hogy lehet eredményesen menedzselni az utódlás, generációváltás cseppet sem könnyű feladatát és felépíteni egy jól működő hatékony menedzsmentet. Hogyan lehet azt biztosítani, hogy a családi cégek tulajdonosai megőrizzék és gyarapítsák a családi cégben felhalmozott vagyont.

Hiszen ez éppoly fontos a családok, mint a magyar gazdaság egésze számára.

De emellett a legjobb szakértők, gyakorlott tanácsadók írásai is helyet kapnak könyvünkben. Igyekszünk ugyanis praktikus tudást is adni a magyar középvállalkozások képviselői számára. Hogy megfeleljenek a jövő kihívásainak. Hogy ki tudják használni az új évtizedben kínálkozó lehetőségeket. És hogy megtalálják a választ arra a kérdésre, hogy a fejlesztéseket hogyan tudják finanszírozni.

Könyvünkben a sikeres magyar cégek alapítói és a második generáció képviselői osztják meg saját tapasztalataikat.

Ne maradjon le az Ön cége sem!

Most extra kedvezménnyel, minössze 4250 forintért vásárolhatja meg könyvünket közvetlenül  kiadótól.

 

Hirdetés átugrása →