Financial Times: Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus

A Financial Times 18. alkalommal rangsorolta Európa legjobb üzleti képzéseket nyújtó felsőoktatási intézményeit A brit lap Európa üzleti iskoláit összesítő listájában 94. helyen szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem, egyedüli magyar egyetemként

A világ több száz üzleti iskoláját monitorozva a Financial Times minden évben összeállítja különböző nemzetközi rangsorait a legjobb üzleti iskolákról és képzéseikről. A neves brit üzleti lap évente listázza többek között a menedzsment mesterképzéseket - ebben a rangsorban idén 91. helyen szerepelt a Corvinus Vezetés és szervezés mesterképzése -, továbbá az intézmények MBA és Executive MBA képzéseit.

A European Business Schools Ranking 2021 rangsorában 95 üzleti képzést nyújtó európai felsőoktatási intézmény szerepel. A Corvinus - egyedüli magyar egyetemként - a rangsor 94. helyezettje lett idén.

“A Corvinus egy nemzetközileg is versenyképes magyar egyetem, ezt a Financial Times rangsorai is alátámasztják. Az a célunk, hogy 2030-ra a Budapesti Corvinus Egyetem képezze Magyarország és Közép-Európa felelős gazdasági és társadalmi elitjét.” - mondja Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora.

Hirdetés átugrása →