Gazdára találtak a gyémántok és megvannak az év legjobb honlapjai is!

Január 26-án nagyszabású díjkiosztó, a Marketing Awards Night keretében adták át a 2023-as Marketing Diamond Awards, valamint Az Év Honlapja pályázat elismeréseit. A SYMBOL Budapest rendezvényközpontban megtartott eseményen “networking night” is megrendezésre került, amelyen számos hirdető vállalkozás és szolgáltató ügynökség képviselője vett részt. 

A Magyar Marketing Szövetség immár nyolcadik alkalommal hirdette meg a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára a Marketing Diamond Awards díjat. A kezdeményezés alapvető célkitűzése, hogy a hatékony marketingmegoldások elismerésével, és azok széleskörű népszerűsítésével a szövetség hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez, valamint segítse a kisebb piaci szereplőket is a minél tudatosabb marketingtevékenység végzésében.

Idén 76 cég összesen 223 nevezése érkezett 14 kategóriában. A rekordszámú pályázatot a 29 tagú zsűri bírálta el. A pályázat zsűrije idén is két részből állt: az ügynökségi oldalt 14, míg a hirdetőket összesen 15 szakember képviselte. A zsűri döntése alapján összesen 167 gyémánt kerül kiosztásra.

Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet a Pentacom ügynökség érdemelte ki.

A gyémánt elismerésben részesült nevezők teljes listája az alábbi linken érhető el: https://marketingdiamond.hu/korabbi-marketing-awards-dijazottjaink

A VIRÁGBÉKE NYERTE AZ ÉV HONLAPJA ABSZOLÚT DÍJAT

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre idén 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. A 2022. év nyerteseit Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke hirdették ki.

Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett. Idén a PregHello kismama app nyerte Az Év applikációja díjat. Az Év Technológiai Megoldása pedig az Utánvét ellenőr lett. A Carnotie - tedd zsebre az autód - lett Az Év Kreatív Megoldása. A Közönségdíjat több mint 5500 szavazattal a PregHello kismama app érdemelte ki. Az Internetes Kultúra Fővárosa díjat idén ismét Pécs városa tudhatja magáénak!

Az Év Honlapja elismerésben részesült nevezők teljes listája az alábbi linken érhető el: https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2022

Hirdetés átugrása →