MKB Bank - egyedi ajánlat a "Fradi családnak"

Együttműködés indul a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és az MKB Bank között – jelentették be a 2022. május 23-án az MVM Dome-ban megtartott közös sajtótájékoztatón. A megállapodásnak köszönhetően az MKB Bank lesz a sportklub hivatalos bankja és pénzügyi stratégiai partnere, emellett a pénzintézet kedvező ajánlattal készül a „Fradi-családnak”, azaz a klub munkatársainak, sportolóinak és szurkolóinak egyaránt. A banki szolgáltatásokon túl az FTC tehetséges fiatal sportolóit is támogatja az MKB Bank.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és az MKB Bank, amelynek keretében a Magyar Bankholdinghoz tartozó pénzintézet lesz az FTC hivatalos bankja és pénzügyi stratégiai partnere. Az együttműködés kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására és az MKB Bank egyedi banki ajánlatokkal is készül a ferencvárosi klub munkatársai, sportolói és szurkolói számára. Emellett ösztöndíjprogramot indít az MKB Bank, amely fiatal, ferencvárosi színekben induló sportolóknak nyújt anyagi támogatást.

„Magyarország legpatinásabb sportegyesülete és legpatinásabb bankja lép ma stratégiai partnerségre és örömmel jelentjük be, hogy ez az együttműködés a pénzügyi támogatáson túl a jövőről, a tehetséges fiatal magyar sportolókról szól. Reméljük, mindkét fél számára előnyös lesz ez a partnerség, de személyesen is fontos számomra, hogy kollégáimmal együtt tanulhatunk a Fraditól: hogyan lehet bevonzani és fejleszteni tehetségeket és hogyan lehet bajnokká válni itthon és eredményesnek lenni nemzetközi színtéren” mondta a sajtótájékoztatón dr. Barna Zsolt, az MKB Bank és a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.

„A Ferencvárosi Torna Club szándéka a fiatalok és tehetségek nevelésén túl a sport minden területén a lehető legmagasabb szintre jutni mind hazai, mind nemzetközi szinten. A sikerek eléréséhez elengedhetetlen a stabil anyagi háttér, melyet együttműködő partnereink biztosítanak számunkra. Céljaink továbbra is változatlanok: a Ferencvárosi Torna Club által versenyeztetett csapatok és versenyzők minden sorozatban azzal a szándékkal indulnak el, hogy megnyerjék azt.  Külön öröm számunkra, ha olyan támogatót sikerül magunk mellé állítani, aki a klub fiatal bajnokainak ösztönzése, támogatása mellett gondol a klub minden munkatársára és a Fradi szurkolóira is” – foglalta össze az együttműködést Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Az MKB által támogatott tehetségek között van a 18 éves Mihályvári-Farkas Viktória úszó, aki első felnőtt olimpiáján Tokióban pontot érő, 6. helyen végzett 400 vegyesen, jelenleg pedig első világbajnoki érmének megszerzésére készül hazai közönség előtt a 2022-es magyarországi úszó-világbajnokságon. A 20 éves Balázs Krisztián tornász ötéves kora óta a Ferencváros kötelékében edz, idén pedig a várnai World Challenge Cup-on elérte eddigi legnagyobb eredményét, és fiatal kora ellenére esélye van a 2024-es párizsi olimpián a bemutatkozásra.

A birkózás hazai nagy reménysége, a 23 éves Váncza István – az idei budapesti Európa-bajnokság ezüstérmeseként – a kötöttfogásúak 67 kilogrammos mezőnyében készül következő versenyeire. Szintén az MKB Bank támogatásában részesül a még csak 19 éves Szemes Gergő vívó, aki az idei plovdivi Világkupán bizonyította, hogy a felnőttek között is megállja a helyét, ugyanis egyéniben bronzérmet szerzett. Klubtársaihoz hasonlóan ő is a világ legjobbjai közé kerülhet a jövőben.

Hirdetés átugrása →