Visszatértünk! Tartson velünk!

 

Bár a koronavírus járvány tavasszal minket is arra kényszerített, hogy egy lapszámot kihagyjunk, de most újra indulunk mi is. Praktikus üzleti tanácsok, és a legsikeresebb cégek. Ha kíváncsi ők hogyan csinálták és mi lehet a siker receptje, keresse a K&K magazint a nagyobb újságosoknál, vagy fizessen elő magazinunkra:

Megjelent nyári lapszámunk. Bemutatjuk az igazi sikertörténeteket, akik a maguk erejéből váltak egy adott iparág, vagy terület meghatározó szereplőivé. Megmutatjuk a sikeressé válás receptjeit, és a cégek mögött az alapítókat. Beszélgettünk a Szepsy borászat második generációjának jeles képviselőjével, If. Szepsy Istvánnal, a Detki Keksz vezetését éppen most átvevő Koósa Péterrel. Bemutatjuk a legokosabb mosoda, Bubbles történetét, és azt hogy ki Magyarországon a fuvarozás Ubere. De emellett igyekszünk olyan praktikus tanácsokat kínálni olvasóink számára magazinunkban, amelyeknek a mindennapi üzleti életben is hasznát veszik. Bemutatunk sok olyan támogatást, lehetőséget, melyek segíthetnek abban a kkv-knak hogy túljussanak a mostani nehéz helyzeten, hogy újra növekedési pályára álljanak. Az MNB NHP Hajrá konstrukciójától az MFB Krízis hitelén keresztül a Széchenyi Kártya Program különböző termékeiig? A Takarékban képviselőivel arról beszélgettünk a piacon lévő sok támogatott hitel lehetőség közül, kinek mi alapján és melyiket érdemes választani. De nemcsak hitelben érdemes gondolkozni, lehet, hogy vannak olyan cégek, akiknél a tőkebevonás a legjobb megoldás a mostani helyzetben.

A Hiventures április végén indította a KKV mentőprogramját. Ebbe azokat a cégeket várják, akik az elmúlt két évben eredményesen működtek, stabil piaccal rendelkeztek, csak a covid járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe. Az árbevétel 50 százalékáig, maximum 250 millió forintig tudnak finanszírozást nyújtani nekik 10 éves futamidőre. A másik programjuk, a krízis mentőprogram elsősorban a nagyobb cégeknek jelenthet továbblépési lehetőséget. Azoknak, akik restrukturálni akarják a cégüket, vagy éppen más céget felvásárolva szeretnének bővülni, vagy olyan nagyobb volumenű beruházást megvalósítani, melyekre a hosszabb megtérülés, vagy a kereskedelmi bankok kockázatkerülő magatartása miatt most nem találnak hitelintézeti finanszírozást.

Ha kíváncsi arra, ők hogyan csinálták, mi lehet a siker receptje, fizessen elő magazinunkra. Most az éves előfizetés mindössze 1980 forint.

 

 

Hirdetés átugrása →